Topic: Comentaari
Buutu labi ja vareetu komenteet foto sadalu
You are not logged in. Please login or register.
Buutu labi ja vareetu komenteet foto sadalu
Jā, tas būtu tīri jauki, pietam, ja bildes pievienotu daudz vairāk un biežāk, svādāk labi ja vienreiz mēnesī kautkas jauns parādās un viss... tākā doma laba!
Jā, tas būtu tīri jauki, pietam, ja bildes pievienotu daudz vairāk un biežāk, svādāk labi ja vienreiz mēnesī kautkas jauns parādās un viss... tākā doma laba!
Tad iesūti viņiem bildes!
Goldyn Child wrote:Jā, tas būtu tīri jauki, pietam, ja bildes pievienotu daudz vairāk un biežāk, svādāk labi ja vienreiz mēnesī kautkas jauns parādās un viss... tākā doma laba!
Tad iesūti viņiem bildes!
būtu man foķuks, kaut katru dienu... bet nu ir tā kā ir..
es domāju, ka tā nav laba doma, jo nav vērts piedirst bilžu sadaļu.
ja kāds grasās iebilst, tad paskatieties sev apkārt.
tas nav vajadziigs un diezvai notiks, ej aaraa skaties bildes + es skatos ka te tiek izveeletas bildes un netiek likta kura katra iesuutiita
Par komentāriem - huiņa.
Goldyn Child davaj es Tev "foķuku" uzdāvināšu ar tādu nosacījumu, kad šeit būs nedēļā vismaz 7 jaunas bildes līdz gada beigām.
Nosacījumu nepildīšanas gadijumā Tu man izmaksā 3000.00 LVL
Last edited by llll (2010-01-05 21:29:28)
fotogalerija ir sūds no tāda viedokļa ka tas ir tikai un vienīgi ģimenes albūms, kurā var redzēt draugu bildes.kā arī tam pašam palaidnim būtu iedevuši plus mīnus neierobežotu varu, lai izmestu kaudzi dalbajobu.ja jau jums šis forums ir pie kājas tad nododiet viņu to rokās, kuriem vēl ir kaut kāds entuziasms saglabājies..
tak liels piemers ir tas pats graffiti.gamer ix elvee!
vai tas ir vajadzigs ? ar foruma wunderkinderiem jau pietiek !
Nu jau seen tachu bija teikts, ka taadaa pashaa staavoklii , kuraa wallcity atrodas tagad , vinam iipashi nav iemesla. Visppar nesaprotu kapeec administraacija to turee, lo vinam, laikam, ir vispaar vienalga , kas sheit notiek. Jau sen kadam vajadzeetu sazinaaties ar viniem un visu izskaidzot
Mes daram ko gribam un kad gribam
Visa visuma - Mes neiespringstam!
Komentaru iespejas bilzu galerija! Jus smejaties?
lielaka dala, foruma dalibnieku, maigi izsakoties ir atsaldeti!
Tas nav vajadzigs!
Par komentāriem - huiņa.
Goldyn Child davaj es Tev "foķuku" uzdāvināšu ar tādu nosacījumu, kad šeit būs nedēļā vismaz 7 jaunas bildes līdz gada beigām.
Nosacījumu nepildīšanas gadijumā Tu man izmaksā 3000.00 LVL
:D ļoti smieklīgi! Tad jau piedrāzt uz to komenēšanu, kāda jēga, pietam, ja es viens pats bildēšu!!!!
Bet bildes gan derētu biežāk ievietot
vai tad ir problēma ar viņu daudzumu?
nav kas iesūta?
cmon, es esmu sūtijis kādas 10bildes kuras te tiešām nav. nav ieliktas jau sen.
esmu pārliecināts ka daudzi sūta, bet bildes neviens neieliek.
esmu atgriezies,Holla at me-okey,Im right